Hyper Scape is volgende maand voor iedereen beschikbaar

Hyper Scape
TBA
First-person shooter
ja
PC

Wacht, hebben we hier het meest uitgebreide genre in tekst te pakken wat er bestaat: de free-to-play urban battle royale first-person shooter? Gelukkig is de titel van de game wat korter: Hyper Scape. Op 3 augustus om 09:00 stopt de speelbare béta en acht dagen later lanceert deze game iedereen die dat wil naar grote hoogtes.

“Hoewel de game al beschikbaar is op PC sinds onze eerste testfase, is Season One voor ons de echte lancering van Hyper Scape”, zegt Graeme Jennings, Senior Producer van Hyper Scape bij Ubisoft Montreal. “We hebben de testperiodes ten volle benut om geregeld updates door te voeren, vooral gericht op de algemene balans. Dankzij die updates zijn we nu klaar om console-spelers te verwelkomen met veel nieuwe content om van te genieten.” Bij lancering verschijnt de game ook voor PlayStation 4 en Xbox One. Spelers behouden alle progressie en kunnen deze overdragen van PC naar console.
 
Alle spelers die meegedaan hebben aan de bèta en dit weekend (vanaf nu) minstens één uur spelen, ontvangen bij release zeshonderd Bitcrowns. Ook kan je die verkrijgen door één uur naar een streamer te kijken die de Crowncast Twitch-extensie heeft ingeschakeld. Hiervoor moet de Battle Pass van je Uplay Account gekoppeld worden aan de extensie, waarna je ten minste één punt moet claimen van de Battle Pass.
 
Het eerste seizoen komt met een nieuw wapen: de Dragonfly. Waarmee het totaal op elf wapens en elf hacks komt te staan. Ook zullen tijdens het seizoen tijdelijke modi worden geïntroduceerd. Het Hyper Scape-verhaal gaat van start waarin spelers een mysterie dienen op te lossen door het verzamelen van verschillende scherven.

Genoeg te doen voor een free-to-play urban battle royale first-person shooter dus.

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner