hotness 0
News

IGN ontvangt mysterieuze Spyro-teaser

Gepost door

Geruchten dat Activision na het succes van de Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy volop bezig is met het remaken van de eerste drie Spyro-games, doen al sinds vorig jaar de ronde. En hoewel de uitgever van games als Call of Duty en Skylanders de kaken stijf op elkaar houdt, lijkt het er nu op dat een aankondiging niet lang meer zal uitblijven. De redactie van IGN ontving namelijk onderstaand pakket, bestaand uit een mysterieus paars ei en een brief waarop staat: ''Something is about to hatch - Falcon McBob.''

Een paars ei met schubben is natuurlijk makkelijk terug te leiden naar Spyro, immers is dit waarschijnlijk de bekendste paarse draak die er is. Tegelijkertijd is ook Falcon McBob geen onbekende naam voor Spyro-fans. Dit is immers de naam van het Twitter-account dat als handle @SpyroTheDragon heeft en is overgegaan van een willekeurige individu naar (vermoedelijk) Activision.

Hoewel het niet zeker is dat Activision nu de eigenaar is van dit account, is het wel aannemelijk. Wie namelijk probeert het wachtwoord op te vragen ziet het e-mailadres sp***@a*********.com, wat zich perfect laat vertalen naar [email protected]. Falcon McBob is dan weer een verwijzing naar project Falcon, waarvan we daadwerkelijk weten dat die bestaat, en ontwikkelaar Toys for Bob, die eerder verantwoordelijk was voor de Spyro-spin-off Skylanders.

Of het ei daadwerkelijk door Activision is gestuurd is ergens twijfelachtig, al is het al beter bewijs dan de eerdere troll leaks op websites en de vage Twitter-responses van winkelketen Target. Andere grote outlets zoals Kotaku en Game Informer hebben immers zover bekend niets ontvangen. Anderzijds is het retouradres wel een adres van de uitgever, wat hoopt geeft voor de toekomst. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd.

0 reacties op "IGN ontvangt mysterieuze Spyro-teaser"