hotness 0
News

IGN velt een oordeel over de Xbox Series X

Gepost door

Het gewaardeerde medium IGN heeft op haar website een review geplaatst van Microsofts nieuwe spelcomputer: de Xbox Series X, die op 9 november in de schappen verschijnt. In een flinke monoloog doet journalist Ryan McCaffrey zijn mening uit de doeken en die heeft zijn positieve en negatieve kanten.

De journalist is onder de indruk van wat de Xbox Series X op het gebied van techniek weet te bieden. De console zorgt voor drastisch lagere laadtijden, hoge framerates en geweldige resoluties. Daarnaast is de console muisstil en ziet het er compact uit, zeker in vergelijking met de gigantische PS5. Op het gebied van specificaties heeft de Xbox Series X ook meer te bieden dan directe concurrent PlayStation 5.

Het enige waar McCaffrey zijn kanttekeningen bij plaatst, zijn games. Er is momenteel namelijk niets waarmee de potentie van de console ook maar enigszins kan worden getoond en dat is iets wat Microsoft in de toekomst wel moet veranderen. Wanneer Microsoft het aanbod van games op orde brengt, is de Xbox Series X een technisch hoogstandje.

0 reacties op "IGN velt een oordeel over de Xbox Series X"