In Blind Fate: Edo no Yami is er een toekomst voor de samoerai

Veel films uit Japan en Hollywood creëren een enorm ideaalbeeld van de oude tijd toen de samoerai in Japan met eer en geweten het volk probeerde te verdedigen. Er zijn nog weinig games waar geen katana (het samoeraizwaard) in te vinden is. Inmiddels is deze traditionele manier van leven nagenoeg nergens meer te vinden.  In de game Blind Fate: Edo no Yami krijgt de samoerai weer een toekomst. De ontwikkelaar Troglobytes Games heeft aangekondigd dat deze futuristische action-platformer nu te pre-orderen is.

In deze game speel je in een toekomst, waarin robots en mensen naadloos samengaan, tijdens een nieuwe Edo-periode. In deze periode heeft een shogun de macht heeft en houdt met ijzeren vuist de macht in het land. Je vecht als AI-samoerai een weg door de futuristische spelwereld, waarbij je het moet opnemen tegen de toekomstige varianten van oude Japanse folklore.

De game zal te koop zijn op Steam, GOG.com, Epic Games Store, PlayStation, Xbox, en de Nintendo Switch. Op dit moment is er nog geen release-datum bekend.

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner