hotness 0
News

In het nieuwe seizoen van Splitgate kunnen gamers hun eigen map maken

Gepost door

Op 27 januari zal Beta Season 1 voor Splitgate worden gelanceerd. In dit nieuwe seizoen wordt een custom map creator geïntroduceerd, de Foregone Destruction map krijgt een volledig nieuw uiterlijk en er komt een compleet nieuwe Level 100 Battle Pass.

De grootste verandering in deze update is de map creator. Met deze tool kan de speler eigen maps bouwen. Je krijgt de mogelijkheid om onder andere objecten, wapens, spawns, blokken en portal walls te maken en te plaatsen. Ook is het mogelijk om blokken te draaien en worden deze ‘magnetisch’ tegen andere elementen in de map geplaatst, om het plaatsen van objecten makkelijker te maken. Deze tool is daarmee niet alleen geschikt voor een game designer, maar kan door alle spelers worden gebruikt.
 
Verder zijn de volgende onderdelen gewijzigd of toegevoegd:

  • Een bekende map voor met name Oddball in Splitgate is de Foregone Destruction map. Deze is volledig opnieuw opgezet, om te laten zien hoe de maps in de toekomst eruit komen te zien.
  • In de nieuwe Evolution Game Mode speel je meerdere rondes tegen een ander team. Het team dat verliest krijgt in de volgende ronde betere wapens.
  • One Flag Capture-the-Flag wordt toegevoegd en is goed te vergelijken met de klassieke Capture-the-Flag, maar dan met één vlag. Het ene team moet de vlag verdedigen en het andere team moet de vlag proberen te stelen.
  • Een nieuwe simulation map Hotel wordt geïntroduceerd. In deze map worden 3v3 modes als Takedown, Showdown en de nieuwe Evolution mode gespeeld.


Verder is er compleet nieuwe Level 100 Battle Pass met wat gratis en betaalde content. Alle spelers krijgen ook gratis nieuwe gun skins, als de Epic Starlight Shotgun en de Rare Glitch Launcher.

0 reacties op "In het nieuwe seizoen van Splitgate kunnen gamers hun eigen map maken"