hotness 0
News

In Japan krijgen ze een beeldje bij een pre-order van Pokémon: Ultra Sun & Ultra Moon

Gepost door

Sinds de oorspronkelijke onthulling van Pokémon: Ultra Sun & Ultra Moon zijn er al de nodige pre-order acties van verschillende retailers voorbij gekomen. In Amerika kun je een sleutelhanger van Rowlet, Litten of Popplio claimen wanneer je een van de games reserveert, terwijl je twaalf quick balls krijgt als de game via de eShop wordt gekocht. Zoals wel vaker trekt Japan echter aan het langste eind.

Via een van de games reserveert bij het Pokémon Center, krijgt namelijk een figurine van  Necrozma: Dusk Mane of Necrozma: Dawn Wings cadeau. In Japan zijn deze figurines exclusief voor deze speciale winkels, maar in het verleden kwamen hun goodies wel eens over de zee. En na het zien van onderstaande afbeeldingen hopen wij dat dit ook nu het geval zal zijn.

Gezien het feit dat Ultra Sun & Ultra Moon al op korte termijn verschijnen, lijkt het natuurlijk onwaarschijnlijk dat we nu nog nieuwe pre-order acties krijgen. Deze actie begint nu echter ook pas in Japan, dus het is zeker niet onmogelijk.


0 reacties op "In Japan krijgen ze een beeldje bij een pre-order van Pokémon: Ultra Sun & Ultra Moon"