hotness 0
News

In september kijkt Apex Legends terug

Gepost door

Om een live service als Apex Legends levendig en succesvol te houden, is het nodig dat nieuwe content met enige regelmaat verschijnt. Maar in september keert juist oude content terug.

In wat Electronic Arts September Soirée noemt zullen wekelijks tijdelijke modi die uit de game gehaald zijn voor korte tijd terugkeren met een klapper op de 29ste. Deze week is Dummies Big Day teruggekeerd, waarin je een kleur kiest en moet zien te overleven met karakters die andere skills en ultimates dan normaal hebben.

Op het gebied van unlockables wordt teruggegrepen naar de Grand Soirée-skins van begin dit jaar. Van 15 tot 22 september zijn deze tegen een gereduceerde prijs aan te schaffen, tezamen met Rare en Legendary Apex Pack-bundels. Iedereen wilt immers beeldig gekleed zijn op het slagveld. Niet?


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "In september kijkt Apex Legends terug "