hotness 0
News

Infinite Crisis stopt in augustus

Gepost door

Het is niet makkelijk om je in een competitieve markt als MOBA-games op te werken tot een winstgevende speler. Dit ondervond het ontwikkelteam van Infinite Crisis aan levende lijve, waardoor de stekker er alweer uit gaat.

En dat is wel heel snel, de game is namelijk pas sinds maart in bètavorm te spelen. Zoals de meeste van zijn soortgenoten is deze volledig gratis, maar waren er in-game purchases om de ontwikkeling te bekostigen. Het vermoeden is dan ook dat de inkomsten hieruit tegenvielen. Op de website van Infinite Crisis valt het volgende te lezen:

''Na veel overleg, kondigen wij met spijt het officiële einde van Infinite Crisis aan. We zullen de ontwikkeling per vandaag stoppen en zullen de service op 14 augustus 2015 sluiten.

Tussen nu en 14 augustus zal de gratis gratis speelbaar blijven. Als je enige vragen hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice via http://support.infinitecrisis.com.

De Steam klantenservice zal elke speler die The Starter Pack of The Elite Pack heeft gekocht hun geld terug geven. Om een teruggave aan te vragen dien je instucties te volgen die hier staan: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6345-QIDX-7244.

Dit was een extreem lastige beslissing om te maken. Uit naam van het hele Infinite Crisis team willen we jullie allen bedanken voor jullie feedback, ondersteuning en samenkomst om een van de beste communities in gaming te maken.''

0 reacties op "Infinite Crisis stopt in augustus"