hotness 0
News

Insomniac Games is nu deel van de Sony-familie

Gepost door

Insomniac Games, de studio achter spellen als Spider-Man, Spyro, Resistance en Ratchet & Clank, is overgenomen door Sony en daarmee een first-party ontwikkelaar geworden. Dat maakt PlayStation bekend middels een bericht op diens website en social media-kanalen.

Met de overname van Insomniac heeft Sony nu veertien studio's in zijn portfolio, waaronder Guerilla Games, Naughty Dog en Media Molecule. En het bedrijf belooft dat Insomniac Games, net als deze studio's, de volledige creatieve vrijheid behouden. De overname lijkt dan ook allesbehalve vijandig te zijn geweest, hetgeen ook blijkt uit een verklaring van Ted Price, de CEO en oprichter van de studio.

''Deel zijn van de WWS-familie (World Wide Studios) geeft Insomniac nog betere mogelijkheden om onze visie van positieve en blijvende impressies achter laten om mensenlevens te bereiken,'' vertelt Price. ''We hebben praktisch vanaf het begin een bijzondere relatie gehad met PlayStation. Dit partnerschap vermenigvuldigt ons potentieel en Marvel's Spider-Man was hier het bewijs van.''

 

 

0 reacties op "Insomniac Games is nu deel van de Sony-familie"