hotness 0
News

intendo kondigt Monster Hunter: Rise Edition Switch-bundel aan

Gepost door

Met nog maar amper twee maanden te gaan tot de release van Monster Hunter: Rise, heeft Nintendo vandaag bekend gemaakt dat er een speciale editie Switch-bundel én Pro Controller zullen uitkomen.

Deze bijzondere uitgaves staan geheel in het teken van het nieuwste deel in de Monster Hunter-serie, dat exclusief zal verschijnen voor de Nintendo Switch op 26 maart. Op zowel de dock als ook de Pro Controller zien we het monster Magnamalo, dat een grote rol zal spelen in de aankomende game. De Nintendo-console zelf en de Joy-Cons zijn voorzien van prachtige versieringen met enkele gouden accenten die perfect aansluiten bij het artwork van de serie van Capcom. De bundel komt met een downloadcode voor het spel inclusief de Deluxe Kit DLC en extra bonus content. Maar de Pro Controller zal enkel los verkrijgbaar zijn en is dus geen onderdeel hiervan.

Daarnaast heeft Nintendo in hun persbericht ook de inhoud van de DLC en bonus content bekend gemaakt: “De Deluxe Kit DLC bevat: "Kamurai" Hunter layered armor-set, "Shuriken Collar" Palamute layered armor-stuk, "Fish Collar" Palico layered armor-stuk, Gebaren (4 Jumps), Samurai-poseerset, Kabuki-facepaint, "Izuchi Tail"-kapsel. De bonus content bestaat uit: Palamute Retriever Costume layered armor, Palico Forest Cat Costume layered armor, Novice Talisman”
 

0 reacties op "intendo kondigt Monster Hunter: Rise Edition Switch-bundel aan "