hotness 0
News

Interessante nieuwtjes Super Mario Galaxy 2

Gepost door

Tijdens de BAFTA Awards hield Game Informer een interview met Shigeru Miyamoto, de geestelijk vader van Mario, over Mario's nieuwste game Super Mario Galaxy 2. In het interview kwamen de volgende feiten naar voren:

  • De aanwijzer van de Wii Remote zal voor meer dingen gebruikt worden ten opzichte van deel één. Zo kun je aanwijzen welk fruit Yoshi moet oppakken. Medewerkers van Super Mario Sunshine hebben meegewerkt aan Galaxy 2 en zij hadden al ervaring met het besturen van Yoshi in 3D.
  • In eerste instantie zou Super Mario Galaxy 2 onder de naam Super Mario Galaxy 1.5 door het leven gaan, maar omdat er zoveel ideeën waren, heeft Nintendo toch besloten om een volwaardig nieuw deel te ontwikkelen.
  • In plaats van een HUB kan men in Super Mario Galaxy via kaartjes levels kiezen. Zo blijft de actie er in zitten tijdens de game.
  • Het niveau van het spel zal gaandeweg stijgen naar behoorlijke hoogtes. De besturing zal weliswaar simpel zijn, maar de levels worden steeds lastiger.
  • In totaal moet je zeventig sterren halen om de game uit te spelen, maar dankzij allerlei extra levels loopt het totaal aantal sterren op tot 240.

0 reacties op "Interessante nieuwtjes Super Mario Galaxy 2"