hotness 0
News

Intertoys heeft een opvallende Nintendo Labo-actie

Gepost door

Nintendo Labo lijkt niet het grote succes geworden te zijn waar Nintendo op gehoopt had. Het karton werd met veel bombarie aangekondigd, maar na de release werd het al snel stil, waardoor het unieke concept nu in vergetelheid dreigt te raken. Intertoys geeft het echter een zetje.

Via namelijk nu via de webshop van Intertoys een Nintendo Switch koopt, krijgt € 40,- euro korting op een van de twee Labo-pakketten. Dat betekent dat het mixpakket je nog maar € 29,99 kost, terwijl je voor het robotpak € 39,99 paraat moet hebben. Dat zijn natuurlijk nog steeds forse bedragen, maar al heel wat beter dan respectievelijk € 70,- en € 80,-. Mocht jij dus toch al voornemens zijn om met karton te gaan spelen, dan kun je allicht hier je slag slaan.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Intertoys of Nintendo, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Intertoys heeft een opvallende Nintendo Labo-actie"