Iron Galaxy vertelt meer over de gameplay van Extinction

Extinction
2018
niet beschikbaar
nee
PC, PlayStation 4, Xbox One

In de screenshots en de twee trailers die tot nu toe van Extinction verschenen, zagen we hoe hoofdpersoon Avil het opnam tegen gigantische monsters die het voorbestaan van de mensheid bedreigen. Nu heeft ontwikkelaar Iron Galaxy echter meer informatie gegeven over hoe je deze kolossale Ravenii te lijf moet gaan.

Volgens een bericht op het persportaal van uitgever Maximum Games zal Avil gebruik moeten maken van zijn snelheid en behendigheid om de Ravenii uit te putten en ze kwetsbaar te maken. Om dit te bereiken kan je over daken en langs muren rennen, terwijl je tevens afrekent met de hordes minions die een Ravenii vergezellen.

Ravenii dossen zich uit in pantser met botten, ijzer, pinnen, doornen en duister staal, elk met hun eigen speciale eigenschappen. Zo kan een pantser met spikes niet zomaar beklommen worden, omdat Avil zichzelf dan verwond. En dat is problematisch, aangezien een Ravenii pas stopt als zijn hoofd van zijn romp wordt gescheiden.

Iron Galaxy geeft in zijn persbericht een voorbeeld van hoe dit probleem getackeld kan worden. Spelers kunnen bijvoorbeeld de Ravenii in kwestie uitdagen, waardoor hij woedend op de grond slaat. De schokgolf van deze impact beschadigd het pantser van het monster, dat uiteindelijk onder de druk bezwijkt. Pas als dat gebeurd heeft de Rune kracht van Avil genoeg effect om een gevecht in zijn voordeel te beslechten.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
EnquĂȘte
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner