hotness 0
News

Is Cassie Cage gebaseerd op UFC-vechter Felice Herrig?

Gepost door

Wanneer je een karakter maakt, laat je je ten alle tijden (on)bewust inspireren door andere personen, zij het virtueel, uit een film of boek of een echt persoon. Alleen bij het laatste is het probleem dat niet iedereen daar even blij mee is.

Neem Felice Herrig, een UFC-vechtster die erom bekend staat een overdaad aan selfies te nemen. Enkele maanden geleden werd ze erop gewezen dat Cassie Cage uit Mortal Kombat X wel erg veel gelijkenissen met haar vertoonde. Ze reageerde toen mild en wuifde het weg als zijnde toeval.

Maar nu meer materiaal is opgedoken, lijkt ze haar standpunt aangepast te hebben. Want enkele van de foto's, gecombineerd met het uiterlijk en het feit dat ook Cassie vaak selfies maakt, zijn teveel dingen tezamen om toeval te zijn volgens Herrig. En dat laat ze ook duidelijk merken met verschillende posts op Facebook.

Uitgever Warner Bros en ontwikkelaar Netherrealm hebben nog niet gereageerd op de beschuldigingen, wat waarschijnlijk ligt aan het feit dat journalisten er pas net lucht van hebben gekregen en het ook pas net op het web begint te circuleren. En ook PR-personeel heeft gewoon weekend. Mogelijk krijgen we maandag dus nog een vervolg.



0 reacties op "Is Cassie Cage gebaseerd op UFC-vechter Felice Herrig?"