hotness 0
News

Iwata: " Verenigd Koninkrijk en Japan reageren het snelst op nieuwe trends"

Gepost door

In een gesprek met investeerders heeft Nintendo's President Saturo Iwata zijn visie gegeven over de markt en over het uitbrengen van de 3DS.

Er werd hem onder andere gevraagd hoe hij over de verkopen van de normale DS dacht, nadat de 3DS officieel getoond zou worden tijdens de E3. Hij legt uit dat iedere markt er anders op reageert. Echter reageert de Japanse markt veelal het snelst op vernieuwingen. Zij zijn er meestal als de kippen bij wanneer er iets nieuws uitgebracht wordt. Datzelfde geldt voor het Verenigd Koninkrijk. Duitsland is een voorbeeld van een land waar minder snel gereageerd wordt.

Tijdens de E3 zal de 3DS officieel aangekondigd worden. Wat betreft de verkopen van de Nintendo DS zal het verschillen per land. Naar verwachting zullen de verkopen in Japan en Verenigd Koninkrijk sneller afnemen dan in Duitsland of de Verenigde Staten, omdat men in die landen sneller overgaat naar iets nieuws (de 3DS). In de andere twee landen zit er nog wat meer rek in de Nintendo DS, omdat zij minder adaptief zijn wat betreft nieuwe trends.

0 reacties op "Iwata: " Verenigd Koninkrijk en Japan reageren het snelst op nieuwe trends" "