hotness 0
News

Je gaat verschillende rollen bekleden in de campaign van Battlefield 1

Gepost door

Je zult in het verhaal van Battlefield 1 niet enkel een soldaat op de frontlinie spelen, dat blijkt uit een omschrijving van de game die nu op de site van de ESRB staat.

''Dit is een first-person shooter, gesitueerd in verschillende locaties gedurende de eerste wereldoorlog,'' zo begint de rating. ''Door het verhaal heen nemen spelers de rol van gevechtspiloot, crewman, rebellenstrijder en boodschapper op zich om missies te volbrengen. Karakters gebruiken rifles, pistolen, machinegeweren en granaten om vijandelijke soldaten te doden in realistische gevechten. Gevechten worden uitgelicht door regelmatige pistoolschoten, schreeuwen van pijn en explosies. Sommige scénes tonen vijanden met vlammenwerper en schreeuwende soldaten die op gaan in vlammen. Spelers kunnen ook messen en bayonetten gebruiken om vijanden te steken in sluipaanvallen. Spuitend bloed kan worden gezien als vijanden geraakt worden; een scéne toont bloed en lijken op een strand na een gevecht. Het woord 'fuck' verschijnt in dialogen.''

Het lijkt er op dat we een veelzijdige campaign krijgen in Battlefield 1, al valt het te bezien in hoeverre de rollen gameplay-gewijs van elkaar verschillen.

0 reacties op "Je gaat verschillende rollen bekleden in de campaign van Battlefield 1"