hotness 0
News

Je hoeft niet te vluchten voor Fanaticals Fugitive-bundel

Gepost door

Ben jij aan het bedenken wat je gaat doen op deze warme zondag? Heb je totaal geen spellen meer die je nog moet spelen? Dan wordt het tijd om nieuwe te kopen.

Een goede optie is in dat geval de Fugitive-bundel van Fanatical. Want hier krijg je tot 3 juli al voor € 1.49 keys voor Devil Daggers, Blood Bowl: Chaos Edition en S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl. Maar daar stopt het feest niet! De Fugitive-bundel is er namelijk een met meerdere tiers.

Wie bereid is € 5.35 uit te geven krijg daarom nog een zes keys voor de spellen Mars: War Logs, Lust for Darkness, S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat, The Town of Light, Flashing Lights en Wings of Vi. Maar de echte hoofdprijs is natuurlijk de derde tier, welke je voor € 10,75 ook nog keys geeft voor Redout: Enchanced Edition, Cossacks 3 en diens Guardians of the Highlands-DLC.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Je hoeft niet te vluchten voor Fanaticals Fugitive-bundel"