hotness 0
News

Je kunt spoedig Arceus en Darkrai bemachtigen in Brilliant Diamond & Shining Pearl

Gepost door

Vandaag is er een nieuwe update voor Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl aangekondigd. Een update die het mogelijk maakt om Arceus te ontmoeten en een vriendschap met Darkrai te ontwikkelen. Het bijzondere hieraan is dat dit enkel werkt als je Pokémon Legends: Arceus ook speelt op je Nintendo Switch.

Om Arceus te ontmoeten moet de game geupdate zijn naar versie 1.3.0 en dien je een save-bestand van Arceus te bezitten. Daarnaast moet je alle hoofdmissies van Arceus voltooid hebben. Nadat je de Hall of Fame betreed hebt en de National Pokédex in je bezit krijgt, kan je in Pokémon Brilliant Diamond of Pokémon Shining Pearl het item Azure Flute bemachtigen. Vervolgens ga je naar de ingang van de Spear Pillar en daar zal de Mythische Pokémon Arceus zich vertonen.

Om vriendschap sluiten met Darkrai, dien je het item Member Card te bezitten. Dit wordt cadeau gegeven vanaf 1 april om 08:24 tot zaterdag 30 april 22:28. Dit item krijg je binnen dit tijdsbestek door via de functie 'Mystery Gift' de optie ‘Get via Internet’ te selecteren en aan bepaalde voorwaarden te voldoen. De Hall of Fame moet betreden zijn, de National Pokedex dient in je bezit te zijn en het in-game event voor Cresselia moet ook nog eens voltooid zijn. Zodra dit allemaal is gedaan, kan je naar Newmoon Island gaan en op zoek naar de mythische Darkrai.

0 reacties op "Je kunt spoedig Arceus en Darkrai bemachtigen in Brilliant Diamond & Shining Pearl"