hotness 0
News

Je moet snel handelen om nog te profiteren van korting op Strife: Veteran Edition

Gepost door

Gamers die langzamerhand zelf kleine gamertjes hebben, kennen allicht nog een game genaamd Strife. Deze first-person shooter verscheen in de hoogtijdagen van games als DOOM, Duke Nukem en Wolfenstein en werd mede hierdoor ondergesneeuwd door de grote namen.

Mocht je echter desondanks warme herinneringen aan het spel koesteren of ze juist willen maken, dan heb je nu die kans. De Veteran Edition van het spel, een re-release, is namelijk gisteren op de Amerikaanse Nintendo Switch verschenen en is tot en met 31 oktober met 25% afgeprijsd, waardoor je er $7.50 voor hoeft te betalen. Wanneer het spel naar Europa komt is niet bekend, maar daar de Switch regiovrij is, hoeft dat je niet tegen te houden.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "Je moet snel handelen om nog te profiteren van korting op Strife: Veteran Edition"