hotness 0
News

Je YouTube-carrière begint goed, met korting op Tube Tycoon

Gepost door

Nagenoeg elke gamer droomt er weleens van om te kunnen leven van streams of let's play. Maar de harde realiteit is dat er voor elke PewDiePie, Markiplier en Jacksepticeye duizenden onbekende kanalen zijn die amper iets verdienen. Je volledig op internetberoemdheid richten lijkt dan ook verre van verstandig.

Mocht je echter toch willen weten hoe het is om in deze spotlight te staan, dan is het allicht interessant om dat virtueel te doen met Tube Tycoon, een game die simuleert hoe het is om een let's player te zijn. Dit spel verscheen gisteren op Steam en is bij wijze van een welkomstcadeau direct afgeprijsd met 10%, waardoor je geen € 10,99 maar € 9,89 betaalt. Is dat genoeg om je overtuigen? Klik dan hier voor 4 april om van de actieprijs te profiteren.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Teal Fire of Valve, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Je YouTube-carrière begint goed, met korting op Tube Tycoon"