hotness 0
News

Journey to the Red Planet geeft ons voorproefje op Deliver Us Mars

Gepost door

Ongeveer een maand geleden werd Deliver Us Mars, een vervolg op het goed ontvangen Deliver Us the Moon, aangekondigd. En sindsdien speculeren fans over wat ze mogen verwachten.

Een bijna zes minuten lange developers diary geeft ons hier antwoord op, door ons te vertellen wat de opzet van het verhaal is, nieuwe puzzel- en reissystemen te tonen en hints te droppen over de identiteit van de hoofdpersoon.

Tien jaar na Deliver Us the Moon is de aarde op zijn eind. De mensheid heeft ons thuis dermate uitgemolken dat klimaatverandering onomkeerbaar is geworden en al het leven op de planeet ten order dreigt te gaan. Hopende op een tweede kans op Mars, bouwt de mensheid ARK's, gigantische schepen om mee te verhuizen. Maar een groep genaamd Outward steelt deze en verdwijnt samen met de kolonie die ze gesticht hebben. Wat er gebeurd is, is wat jij moet gaan ontdekken in Deliver Us Mars, dat dit grotere verhaal brengt via een persoonlijke reis van een vader en dochter.

Om dit goed over te brengen zijn acteurs ingehuurd om de karakters beter tot leven te brengen en het origineel op elk front te overtreffen.

0 reacties op "Journey to the Red Planet geeft ons voorproefje op Deliver Us Mars"