Juli brengt ons Time on Frog Island

Time on Frog Island, een game waarin je als schipbreukeling moet handelen met de groene inwoners van een vergeten eiland om thuis te komen, zal op 12 juli arriveren. Een fysieke release verschijnt drie dagen later.

''Het is een opwindende reis geweest voor Time on Frog Island en het zal niet lang meer duren voordat fans het eiland zelf kunnen bezoeken,'' vertelt Associate Product Manager Alexander Hainsworth. ''Het team van Half Past Yellow is druk bezig geweest met de puntjes op de i's zetten en we kunnen niet wachten tot spelers die wonderbaarlijk charmerende sandbox puzzel avonturenspel kunnen ervaren wanneer in het in juli verschijnt.''

In Time on Frog Island is jouw schip na een storm gestrand en beschadigd. Jij als matroos gaat daarom op onderzoek uit en ontdekt dat de enige andere inwoners kikkers zijn. Hun taal spreek je niet maar met handen en voeten leg je uit wat je nodig hebt. Jammer genoeg geldt ook hier echter dat je niets voor niets krijgt en moet daarom moet je handelen om jouw vaartuig in werkende staat te krijgen.

Is deze opzet of de trailer voldoende om je reeds te overtuigen? Dan is het misschien een idee om te game te reserveren. Je profiteert dan namelijk van 15% korting op PC of zelfs 20% korting op console. De fysieke versie is reeds te reserveren op Signature Edition Games.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner