hotness 0
News

Juli brengt twee tech tests voor Gears of War 5

Gepost door

Toen Microsoft op de E3 Gears of War 5 onthulde, liet het weten dat ontwikkelaar The Coalition deze zomer tech tests zou houden. En dankzij een post op diens website weten we precies wanneer die tests plaats gaan vinden, wat ze in gaan houden en hoe je eraan deel kunt nemen.

Fans van de knalharde third-person shooter zullen hun geluk ongetwijfeld op kunnen, nu blijkt dat ze deze maand al twee keer met de game aan de slag mogen. De eerste testronde begint namelijk op 19 juli om 19:00 en eindigt precies drie dagen later, terwijl ronde twee op 26 juli op exact dezelfde tijd begint en net zolang duurt als ronde 1.

Preloads van de test build kunnen vanaf 17 juli om 19:00 gedownload worden, mits je aan een van de volgende voorwaarden voldoet:

  • Je bent lid van Xbox Game Pass of Xbox Game Pass Ultimate
  • Je hebt de game digitaal gereserveerd via de Xbox Store of Windows Store
  • Je hebt de game gereserveerd bij een deelnemende winkel en hebt een code ontvangen

Ben jij zo iemand die graag doosjes in zijn kast heeft staan? Dan vraag je je allicht af waar je het spel moet reserveren om een code te bemachtigen. Gelukkig staat een lijst met deelnemende winkels onderaan het bericht. Inwoners van de Benelux hebben keuze uit een viertal winkels: Bol.com, Game Mania, Smortoys en MSH NL.

Eens je jezelf toegang hebt verschaft, kun je aan de slag met vijf modi:

  • Arcade, Gears' naam voor Versus mode
  • Escalation
  • King of the Hill
  • Bootcamp, welke een training mode is
  • Tour of Duty, een onduidelijke mode waarmee cosmetics kunnen worden verdiend die meegenomen kunnen worden naar de volledige game.

De groots onthulde Escape mode schittert opvallend genoeg in afwezigheid, maar de kans is groot dat men dit wilt bewaren voor de launch, juist om het een van de grootste verkooppunten is. Het is echter ook goed mogelijk dat deze op een later moment getest gaat worden.

0 reacties op "Juli brengt twee tech tests voor Gears of War 5"