Jump King springt binnen met een launch trailer

Enige tijd geleden was Getting Over It With Bennett Foddy enkele weken lang een hit op YouTube dankzij namen als Markiplier en GT Live. En hoewel dat type game sindsdien weer stilletjes verdwenen leek, zijn er nog altijd ontwikkelaars die ze maken.

Jump King bijvoorbeeld, tapt uit hetzelfde vaatje, maar verpakt het geheel ditmaal in een retro-sausje. Helaas wordt het er daardoor echter niet makkelijk op, hetgeen zowel de uitgever als ontwikkelaar beamen in een e-mail aan GameQuarter.

''Beste console gamers, jullie zijn niet voorbereid op deze emotionele reis. Jullie zielen zullen tot het uiterste gedreven worden in onze platform game waarin alles wat je kan springen is. Klinkt simpel toch?'' zo begint een bericht van Nexile's Erik S√§ll. ''Laten we het erop houden dat het niet zo makkelijk is als dat je allicht denkt. Dit ligt grotendeels aan het feit dat het zo'n persoonlijke uitdaging is. Er zit nauwelijks willekeur in het spel, dus het komt volledig aan op jouw vaardigheid. Elke fout en elk succes is van jou. Met doorzettingsvermogen en een beetje geluk geloven wij dat iedereen Jump King kan overwinnen. We raden elke console gamer aan om deze uitdaging aan te gaan en nu kun jij dat doen vanuit het comfort van je sofa.''

''Jump King biedt een uiterst uitdagende, maar ook bevredigende ervaring voor games van elk vaardigheidsniveau,'' zegt Paul Hann van UKIYO Publishing. ''Wanneer de val zo frustrerend is, maakt dat het succes van een sprong des te leuker. Het is behoorlijk verslavend. We zijn er eindelijk in geslaagd om het einde te bereiken, maar hebben nog twee modi om te overwinnen.''

Jump King verschijnt vandaag voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. PC gamers hoeven echter niet te treuren. De game staat immers al ruim een jaar op Steam.

           
Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner