Kamihime Project: R ontvangt nieuwe content

Kamihime Project
RPG
ja
PC

Games die free-to-play zijn, hebben een grote stroom aan nieuwe content nodig om spelers aan zich gebonden te houden. Spellen als Heroes Quest, Fortnite, Fire Emblem: Heroes en Pokémon: GO ontvangen daarom met regelmaat content updates. De snelheid waarmee Kamihime Project: R updates ontvangt kunnen zij echter niet matchen.

De nieuwste update brengt de Demon Pride rematch met zich mee, waardoor spelers die dit eerder gemist hebben alsnog de kans krijgen om dit te overwinnen en daarmee zich de volgende beloningen toe te eigenen:

  • Berith (Dark Kamihime,  super super rare)
  • Paimon (Dark Kamihime, super rare)
  • Crystal Gun Summons Trigger (Dark weapon, super super rare)
  • Encourage Cavalry (Dark weapon, super rare)

Hiermee is tevens ook het vorige evenement, inclusief beloningen, weer uit de roulatie.

Naast dit evenement heeft de laatste update meer lekkers met zich meegebracht. Zo hebben de nieuwe karakters tot 21 november, tot vijf uur in de ochtend, een veel hogere drop rate dan normaal (de update meldt geen exacte cijfers, maar heeft het over ruim vijftien keer meer kans dan normaal). En hetzelfde geldt ook voor alle Ability Types, Dark Boosted Gacha en Regalia Assortment 10 Chain Gacha. Moge het duidelijk waar de nadruk ligt.

Tenslotte hebben de Proud Axe Lumina Banish en Light Staff of Guilty Pride beide een Limit Break ontvangen, zijn de Crucible Combat rankings opnieuw gebalanceerd en zijn er kleine bug fixes gedaan. Al met al niet gek voor een week werk!

Bron: Nutaku

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner