hotness 0
News

Kane leeft en Command & Conquer: Remastered Collection is gearriveerd

Gepost door

Nadat het leek alsof Command & Conquer een stille dood was gestorven, herrees de serie als een feniks uit zijn eigen as. En met hem Kane, de charismatische leider van de Brotherhood of Nod.

In plaats van een traditionele launch trailer, vieren Petroglyph en Electronic Arts de release van het spel met een videoboodschap van de kale knar, waarin hij zijn volgers oproept om de strijd die decennia geleden begon voort te zetten. Hij is echter niet de enige die wat te zeggen heeft.

“Onze topprioriteit bij de ontwikkeling van de Remastered Collection was ervoor zorgen dat het hart van Command & Conquer te voelen is vanaf het moment waarop je het spel opstart”, aldus Jim Vessella, Lead Producer bij EA. “We hebben hand in hand gewerkt met de Westwood-veteranen van Petroglyph om te garanderen dat de iconische gameplay authentiek blijft, en tegelijkertijd hebben we belangrijke features voor een moderne spelervaring toegevoegd. We kunnen niet dankbaar genoeg zijn voor de ondersteuning van de C&C-community tijdens deze reis, en vooral de feedback van de Community Council is cruciaal geweest om deze liefdesbrief tot leven te brengen.”

           

0 reacties op "Kane leeft en Command & Conquer: Remastered Collection is gearriveerd"