hotness 0
News

K/DA steelt de spotlights in nieuwe League of Legends-evenement

Gepost door

Niemand zag het echt aankomen, maar toen League of Legends-ontwikkelaar Riot Games een K-pop groep oprichtte om diens spel te complementeren, hadden ze direct goud in handen. Hun debuutsingle, POP/STARS, werd een hit, waarna de groep opvallend stil werd. Maar hun comeback is om de hoek.

Om de komst van hun EP, ALL OUT, te vieren zal daarom een drietal evenementen worden georganiseerd, waarbij wij voor dit bericht de focus willen leggen op de game waar het mee begon. Aankomende dinsdag zal nieuwe champion Seraphine worden toegevoegd aan de PBE, waarbij ze een ultimate skin krijgt van haar social persona K/DA ALL OUT Seraphine. De rest van de groep wordt echter niet vergeten; daarom krijgen ook Ahri, Akali, Evelynn en Kai'Sa nieuwe K/DA ALL Out skins, waarbij Kai'Sa zelfs een Prestige Edition krijgt die je tot 24 november kunt ontgrendelen met tweeduizend Worlds Tokens.

Ben jij niet iemand die in de PBE speelt? Dan zul je iets langer geduld moeten hebben, daar de skins en Seraphine pas op 29 oktober naar het hoodfspel komen. Gelukkig heb je dan wel even tijd om te sparen, want zoals je kon verwachten zijn ze niet goedkoop:

•    K/DA ALL OUT Seraphine - Ultimate Skin - 3250 RP
•    K/DA ALL OUT Ahri - Epic Skin - 1350 RP
•    K/DA ALL OUT Evelynn - Epic Skin - 1350 RP
•    K/DA ALL OUT Akali - Epic Skin - b1350 RP
•    K/DA ALL OUT Kai'Sa - Epic Skin - 1350 RP
•    K/DA ALL OUT Kai'Sa Prestige Edition - 2000 Worlds Tokens
 

           

0 reacties op "K/DA steelt de spotlights in nieuwe League of Legends-evenement"