hotness 0
News

Keiji Inafune: ''The Mighty No.9 wordt niet meer uitgesteld''

Gepost door

Het zag er zo goed uit voor Keiji Inafune, een van de belangrijkste mensen achter Mega Man. Nadat hij Capcom verliet startte hij een Kickstarter-campagne om The Mighty No. 9 van de grond te krijgen, welke een gigantisch succes werd.

Maar langzaam keert de publieke opinie zich tegen Inafune. Red Ash, een Kickstarter die hij opzette terwijl The Mighty No.9 werd uitgesteld werd met veel negativiteit ontvangen. Daarnaast klagen gamers steen en been over talloze toezeggingen vanuit Inafune die niet zijn uitgekomen. Op het Unreal Fest 2015 Yokohama Event reageerde hij hierop.

Zo verzekerde de Japanner ons dat The Mighty No. 9 niet nog een keer uitgesteld zou worden. Tevens gaf hij een reden voor het uitstellen van de game tot 12 februari 2015. Het probleem zou namelijk zijn dat de game voor zoveel consoles tegelijk ontwikkelt wordt, dat ze tegen wat problemen aan liepen.

Inafune liet ook weten dat ze al ideeën hebben voor een vervolg, maar dat The Mighty No.9 het heel goed zal moeten doen om dat te kunnen financieren.

0 reacties op "Keiji Inafune: ''The Mighty No.9 wordt niet meer uitgesteld''"