hotness 0
News

Kensuke Tanabe werd overvallen door de negatieve reacties op Metroid Prime: Federation Force

Gepost door

Toen Nintendo Metroid Prime: Federation Force aankondigde op de E3 waren gamers laaiend. Niet als in enthousiast, maar kwaad omdat de eerste Metroid game in lange tijd de serie een hele andere kant op lijkt te sturen.

De grotendeels negatieve reacties waren echter niet voorzien door de mensen die de game ontwikkelen. Dat blijkt uit een interview van USGamer met producer Kensuke Tanabe:

USGamer: ''Was je verrast door de reacties op deze game hoe negatief mensen erover zijn?

Tanabe: Ik was behoorlijk verrast ja, tenminste gezien vanuit een ontwikkelperspectief. Ik heb erg de nadruk op gameplay gelegd en op de manier waarop de game voelt als je het speelt, evenals de manier waarop het opgezet is zodat het in het Prime-universum past. Maar tegelijkertijd krijg ik het gevoel dat mensen het teveel hebben over de beelden die ze tot nu toe gezien hebben in de video's. Wederom zal het anders zijn als je de game zelf speelt. Hoewel er een hoop verzet is zoals je zelf al aangaf, is dit de perfecte kans om het tijd te keren en mensen het laten waarderen. Als mensen er al aandacht aan besteden is ruimte omdat op een positieve manier te benutten.

0 reacties op "Kensuke Tanabe werd overvallen door de negatieve reacties op Metroid Prime: Federation Force"