hotness 0
News

Kijk op 13 januari de Nintendo Switch-livestream

Gepost door

Op 13 januari streamt Nintendo live vanuit Tokio, waar de Nintendo Switch voor pers te spelen is. Vermoedelijk gaan we meer te weten komen over een prijs, launch games en de rest van de features van de console.

Je zult er wel vroeg voor uit de veren moeten: op vrijdagochtend om 05:00 uur wordt het evenement namelijk gehouden. LEGO City: Undercover, Just Dance 2017, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Sonic 2017, Story of Seasons en een paar andere game zijn tot nu bevestigd om naar de Switch te komen. Ook kunnen we waarschijnlijk The Elder Scrolls V: Skyrim, een 3D Mario, Mario Kart 8, Super Smash Bros., Splatoon en een Dark Souls verwachten.

Welke van deze games echter zullen verschijnen bij lancering is nog een vraagteken. Ook zal het evenement vermoedelijk een prijs onthullen, die volgens geruchten rond de €299 en €349 gaat liggen, afhankelijk van de bundel.

De Nintendo Switch werd vorige week nog tijdens The Tonight Show getoond door Reggie Fils-Aimé en Miyamoto. De stream zal overigens hier te bekijken zijn.


 

0 reacties op "Kijk op 13 januari de Nintendo Switch-livestream"