King werkt aan een mobiele Call of Duty-titel

TBA
First-person shooter
nee
iPhone

King, het bedrijf achter mobiele games als Candy Crush Saga, werkt aan een mobiele Call of Duty-titel. Dat blijkt uit meerdere vacatures op de websites van de ontwikkelaar.

Dat King aan CoD werkt mag ergens niet als een verrassing komen. Activision kocht de ontwikkelaar immers voor 5,9 miljard dollar in 2015, maar die bracht sindsdien geen noemenswaardige games meer uit. Hun expertise gebruiken voor een spin-off van Activision's belangrijkste IP is dan ook een logisch stap.

Volgens een de vacatures, die van Level Designer, is het doel van King om ''om de Call of Duty-ervaring naar mobiele telefoons te halen, waarbij er op nieuwe en innoverende manieren gespeeld zal worden binnen het genre''. Helaas kunnen we daar echter niet uit opmaken wat voor soort spel deze CoD gaat worden. En ook de vacatures voor een Senior Network Engineer Networking en Senior Tools Developer schijnen geen licht op de zaak. We zullen dus waarschijnlijk in het duister tasten tot Activision het spel officieel uit de doeken doet.

Bron: Power Unlimited

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner