hotness 0
News

KLab roept mensen op om thuis te blijven

Gepost door

KLab Games, een ontwikkelaar die zich voornamelijk bezighoudt met mobiele games van bekende anime-series, heeft zich aangesloten bij het #PlayApartTogether-initiatief. Hiermee maakt het zich hard voor de strijd tegen COVID-19.

Als een onderdeel hiervan roept het spelers van diens spellen op om lokale richtlijnen op te volgen om zichzelf en andere te beschermen tegen het virus dat al ruim achtduizend levens heeft geƫist in de Benelux. Of zoals het bedrijf het zelf zegt:

''Aan iedereen wereldwijd,

Ik denk dat we ons allen onrustig voelen deze dagen vanwege het nieuwe coronavirus (COVID-19). Thuisblijven is nu belangrijker dan ooit om overdracht te voorkomen en geliefden te beschermen. Games zijn een geweldige vorm van entertainment om thuis van te genieten. In plaats van naar buiten te gaan, kunnen we samenwerken om de infectie in toom te houden door thuis te blijven en games te spelen met onze familie, partners en vrienden (#PlayApartTogether).

We hebben campagnes opgezet om jullie te helpen met het genieten van de games die wij bieden.

We bidden voor de veiligheid en goede gezondheid van iedereen wereldwijd.

KLab Inc.
President en CEO
Hidekatsu Morita''

Bovengenoemde campagnes bestaan uit in-game bonussen in verschillende spellen van KLab, waardoor je langer met de spellen bezig kunt zijn. Je kunt de in-game newsfeed van spellen zelf raadplegen voor meer details, al zullen wij deze ook gaan inventariseren.

 

0 reacties op "KLab roept mensen op om thuis te blijven"