Knights of the Old Republic Remake zal tijdelijke exclusive voor PlayStation zijn

niet beschikbaar
nee
niet beschikbaar

Toen de Remake van Knights of the Old Republic gisteren werd aangekondigd, had men het enkel over de PlayStation 5. Daar het echter om een event van Sony ging, had men nog hoop dat de onthulling van andere platformen zou volgen.

Het goede nieuws is dat de game inderdaad ook naar PC komt, maar het slechte nieuws is dat voor nu het daarbij blijft. Dit bevestigt een persbericht waarin de game exclusief voor PlayStation bij launch wordt genoemd. Er is dus nog hoop voor de toekomst!

''We zijn de afgelopen jaren bezig geweest met het verzamelen van het beste talent van de industrie om een moderne visie van deze tijdloze klassieker te kunnen leveren,'' vertelt Aspyr medeoprichter Ted Staloch. ''Als levenslange Star Wars-fans met uitgebreide ervaring met het werken aan veel van diens beste spellen, hebben we de diepste liefde en bewondering voor Star Wars: Knights of the Old Republic en we kunnen niet wachten om deze geweldige remake te delen met de rest van het heelal.''

Aspyr is een van de twee partijen die deze game ontwikkelt en tevens degene die de PC-versie uit zal gaan geven. De andere ontwikkelaar is LucasFilm Games, terwijl Sony de PS5-versie uitgeeft. Dus natuurlijk hebben die ook wat te zeggen:

''Star Wars: Knights of the Old Republic springt eruit bij de legendes van Star Wars-verhaalvertelling en we zijn opgewonden om samen te werken met Aspyr en Sony om deze legende te remaken voor een nieuwe generatie spelers,'' aldus Douglas Reilly, Vice-President van Lucasfilm Games.

''Bijna twintig jaar na diens debuut, blijft Star Wars: Knights of the Old Republic een van de meest verzochte remakes van de PlayStation community,'' zegt Eric Lemper van Sony.

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner