hotness 0
News

Kojima: ''Metal Gear Solid: Peace Walker is een test''

Gepost door

Momenteel werkt Kojima zowel aan Metal Gear Solid: Peace Walker voor de PSP als Metal Gear Solid: Rising voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De grote vraag is dan ook welk platform hierna aan de beurt is.

Kojima heeft ook vandaag nog niets onthuld over zijn toekomstplannen, maar de geestelijke vader van Metal Gear Solid heeft wel het een en ander te vertellen over Peace Walker. Allereerst vertelt hij op zijn Twitter account (ja, je leest het goed) dat hij het moeilijk vindt om datgene wat Peace Walker uniek maakt in een video te laten zien. Kojima maakt hierbij de vergelijking met de 3D beelden van James Camerons Avatar: alleen wanneer je het zelf beleeft, kun je er volledig van genieten.

Later vertelde Kojima dat, ondanks Peace Walker makkelijk Metal Gear Solid 5 had kunnen zijn, de PSP niet het belangrijkste platform voor de serie is. ''PW is een test om te zien wat voor type uitbreidingen er zijn wanneer MGS naar een handheld is gebracht'', vertaalt Andriasang.

It's not that PSP is the main platform for the future MGS series. PW is a test to see what type of expansions are there if MGS is brought to a portable. We're not just rising vertically with development on next generation systems, but also horizontally, trying to expand gameplay.

0 reacties op "Kojima: ''Metal Gear Solid: Peace Walker is een test''"