hotness 0
News

Komt Halo 3 naar PC?

Gepost door

Als we de nieuwe aanvulling op de Steam database mogen geloven, komt Halo 3 weldra naar de PC. Ook andere games als Resident Evil: Revelations, Duke Nukem: 3D en Halo 1 & 2 werden in de database teruggevonden via ‘xPaw’s Steam Database’ tool.

Het is op dit moment nog niet helemaal zeker dat Halo 3 effectief naar de PC zal komen via Steam, maar er wordt toch al hevig over gepraat. Via een tool gekend als ‘xPaw’s Steam Database’ werd Halo 3 teruggevonden in de database. Er moet wel op gewezen worden dat de mining tool nieuw is, maar de database entries daarom niet noodzakelijk. Het zou dus kunnen zijn dat Halo 3 gewoon in het register staat zonder dat Valve concrete plannen heeft om het te commercialiseren. Dat zou echter vreemd zijn. Gaming land is alvast in blijde verwachting om Master Chief op PC te verwelkomen.

Met dezelfde tool werden ook nog een aantal andere games ontdekt voor Steam, zoals: Resident Evil: Revelations, La-Mulana, Fez, Dyad, Cut the Rope, Quantum Conundrum 2, Duke Nukem 3D: Atomic Edition, Shadow Warrior Complete, Halo 2, Halo: Combat Evolved, Angry Birds Space, Angry Birds Seasons en Second Life.

0 reacties op "Komt Halo 3 naar PC?"