hotness 0
News

Komt ook Twilight Princess naar de 3DS?

Gepost door

De afgelopen jaren hebben we maar liefst drie remakes van The Legend Of Zelda mogen ontvangen, en als we de geruchten mogen geloven komt er een vierde aan. Want na Ocarina Of Time 3D, The Wind Waker HD en Majora's Mask 3D zou nu ook Twilight Princess een nieuw likje verf krijgen.

Dit gerucht is de wereld in geholpen door verschillende medewerkers van GameStop, die het weer zouden hebben vernomen van een vertegenwoordiger van Nintendo die de demopods in de winkels beheert. Wat het geloofwaardig maakt is dat de medewerkers van verschillende filialen komen, maar wel hetzelfde verhaal vertellen.

Twilight Princess zou opnieuw verschijnen op de (New) 3DS volgens de vertegenwoordiger, die zelf ook het nieuws in de wandelgangen zou hebben vernomen. Dit lijkt daarbij aan te sluiten bij de strategie van Nintendo om meer remakes naar de semi-nieuwe handheld te brengen. En dankzij Xenoblade Chronicles 3D, weten we dat het apparaat de capaciteit heeft om Wii games te draaien. Toch adviseren we het gerucht met een eetlepel zout te nemen, aangezien het om wel een heel vage bronnen gaat.

0 reacties op "Komt ook Twilight Princess naar de 3DS?"