hotness 0
News

Krijgt Assassin's Creed: Unity een Co-Op van 4 spelers?

Gepost door

Elk jaar verschijnt er een nieuwe Assassin's Creed-game. Dat is prima, maar dan moet Ubisoft er wel voor zorgen dat er ook elk jaar iets nieuws verschijnt in de game. Wat Ubisoft in Assassin's Creed: Unity voor speciaals gaat doen, is wellicht uitgelekt. Insider shinobi602 beweert namelijk dat Assassin's Creed: Unity een Co-Op krijgt van vier spelers.

Shinobi602 beweert dat er tijdens de E3 twee verschillende demo's van Assassin's Creed: Unity getoond gaan worden. Een van die demo's gaat de welbekende singleplayer laten zien, maar de tweede wordt pas echt interessant. Dan wordt er namelijk een demo getoond die de Co-Op van vier spelers laat zien. Volgens shinobi602 bevat deze Co-Op een apart verhaal en hebben de mensen die enkel alleen willen spelen dus niks te vrezen.

Natuurlijk blijft dit op het moment nog een gerucht. Echter heeft shinobi602 in het verleden al meerdere malen bewezen een betrouwbare bron te zijn. Heeft hij ook deze keer gelijk? Daar komen we pas achter tijdens de E3 van dit jaar.

0 reacties op "Krijgt Assassin's Creed: Unity een Co-Op van 4 spelers?"