hotness 0
News

Krijgt Super Smash Bros. 4 zes DLC-karakters?

Gepost door

Super Smash Bros. For Wii U and 3DS gaat in totaal zes extra vechters via DLC krijgen, althans dat lijkt zo op de officiĆ«le website.

Dit gerucht is ontstaan nadat gamers opmerkten dat op de karakterpagina van de site vijf lege hokjes stonden na Mewtwo in de scrollbalk. Mewtwo wordt de eerste DLC, die vanaf volgende week voor een beperkte groep mensen beschikbaar is, dus de plaatsing maakt het inderdaad verdacht. Toch is de kans groot dat we ons hier niet scheel op hoeven te kijken.

De tweede DLC, Lucas van Mother 3, is namelijk ook al bekend gemaakt en is nog niet te vinden op de pagina, wat het twijfelachtig maakt of het wel een erg betrouwbare bron is. Verder worden toekomstige DLC bepaald door de fans, die hier hun voorkeuren bekend kunnen maken. Op moment van schrijven zijn de twee koplopers de Shovel Knight van indie ontwikkelaar Yacht Club Games en King K. Rool van de Donkey Kong Country games. Echter, gezien het grote aantal suggesties met veel stemmen, zou Nintendo gek zijn een limiet aan hun DLC te stellen.

0 reacties op "Krijgt Super Smash Bros. 4 zes DLC-karakters?"