hotness 0
News

Laat het beest in je los in Werewolf: The Apocalypse

Gepost door

Over iets meer dan een week begint le What’s Next de Focus, het event van uitgever Focus Home Interactive waar tal van nieuwe onthullingen en aankondigingen worden gedaan over games die het bedrijf in ontwikkeling heeft. In de aanloop hier naartoe kondigt het echter al enkele games aan.

Een van die titels is Werewolf: The Apocalypse, een RPG binnen het wereldberoemde World of Darkness-universum. In dit universum kruip jij in de huid van Garou, een weerwolf die vecht tegen de corruptie van zowel mensen als monsters om de ondergang van de beschaving te voorkomen.

''De World of Darkness heeft altijd creatieve mensen met een passie voor het vertellen van duistere en diepgaande verhalen aangetrokken. Om zo nauw samen te werken met het talent van Focus Home en Cyanide om de barbaarse weerwolven van dit universum te verkennen is een absoluut fantastische ervaring voor ons bij White Wolf en we zijn meer dan opgewonden om deze grootse en zeer relevante IP vorm te zien krijgen in een videogame,'' laat Tobian Sjörgren, CEO van World of Darkness eigenaar White Wolf weten.

Na deze lofzang kon Focus Home zich uiteraard ook niet stilhouden: We zijn blij om samen te werken met White Wolf om Werewolf: The Apocalypse tot leven te brengen in een videogame voor consoles en PC. We zijn opgewonden om te werken aan het World of Darkness-universum, aangezien dit een aanzienlijke speeltuin is om spelers een geweldig verhaal te vertellen. We zijn ook blij om samen te werken met Cyanide Studio in dit avontuur, zij waren oorspronkelijk degene die dit universum wilde omvormen, en we hebben vertrouwen in hun vaardigheid om een game te maken die zowel fans van World of Darkness als nieuwkomers kunnen waarderen,'' aldus Cédric Lagarrigue, President van Focus Home Interactive.

0 reacties op "Laat het beest in je los in Werewolf: The Apocalypse"