Lang verwacht, maar toch gekomen: Company of Heroes 3

We weten dat een hoop van jullie erop zaten te wachten en brengen daarom met groot plezier het volgende nieuws: SEGA heeft een nieuwe Company of Heroes aangekondigd.

Company of Heroes 3 zal ons wederom naar de tweede wereldoorlog brengen, maar laat ons niet de zoveelste vertelling van D-day beleven. In plaats daarvan verplaatst het strijdveld zich naar de mediterraan. Verwacht dus locaties als Itali√ę en landen in het noorden van Afrika te zien. Niet enkel op de manier waarop je het gewend bent, maar ook met de nieuwe Full Tactical Pause, waarmee je rustig je volgende zet kunt plannen.

Company of Heroes 3 zal in 2022 ergens moeten verschijnen, maar als je niet kunt wachten om met het spel aan de slag te gaan heb je nu die kans al. Via de offici√ęle website kun je je inschrijven voor de pre-alpha, waar je vervolgens direct aan kunt deelnemen als je jouw Steam-account eraan koppelt. Op deze manier kunt je via Games2Gether tot 3 augustus alvast een stukje van de campaign spelen en feedback achterhalen aan de hand hiervan.

''We zijn heel opgewonden dat spelers Company of Heroes 3 vanaf de pre-alpha kunnen ervaren en om hun waardevolle feedback te ontvangen,'' vertelt Justin Dowdeswell van ontwikkelaar Relic Entertainment. ''We zijn de game al jaren samen met enkele leden van onze fantastische community aan het ontwikkelen en ze zijn instrumentaal gebleken in het leveren van consistente en nuttige feedback bij elk deel van het ontwikkelproces. We zijn klaar om dat programma uit te breiden met fans wereldwijd via het CoH-Development programma, hetgeen mogelijk is gemaakt door Amplitude studios Games2Gether-platform.

           
Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner