Large heeft nu een wel heel obscure Funko Pop! gestrikt

Dat webwinkel Large de handen heeft weten te leggen op alwéér een exclusieve Funko Pop!-figurine, dat is iets waar we allang niet meer van opkijken. Immers gaat er recentelijk amper een week voorbij waarin dat niet gebeurt. Maar soms kijken we wel raar op door wat ze nu weer hebben gekregen. Zo ook deze week, waarin ze X-men Storm presenteren.

Nu horen we jullie al denken: wat is er zo bijzonder aan Storm? Nou in principe niets, tot je je beseft dat een beetje anders uitziet dan normaal. Deze storm is namelijk niet haar beeldschone zelf, maar is overgenomen door de Venom-symbioot die we meestal zien in de verhaallijnen van Spider-Man. Alsof hij nog niet gevaarlijk genoeg was!

Naast deze bijzondere combinatie en zijn status als een Limited Edition, is er meer wat Funko #512 ongetwijfeld geliefd zal maken bij verzamelaars. Hij is namelijk ook nog eens Glow in the Dark! En dat alles voor € 19,99 en zolang als dat de voorraad hier strekt.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Funko, Large of Disney, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Large

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner