hotness 0
News

Larian waarschuwt Baldur's Gate 3 niet te reserveren

Gepost door

Micael Douse van het Belgische Larian Studios waarschuwt gamers om Baldur's Gate III op dit moment nergens te reserveren. Een opmerkelijke waarschuwing in deze game-industrie vol pre-order bonussen.

Voor wie bang is dat de ontwikkelaar twijfelt over de kwaliteit van het product: daar heeft de waarschuwing niets mee te maken. Hij is oprecht bezorgt over de sites die deze pre-order verstrekken want, zoals hij het zelf zegt, is er ''geen pre-order periode. We hebben vooralsnog geen retailplannen en geen distributie via derde partijen. We hebben geen prijs of releasedate aangekondigd. We kunnen niet garanderen dat je iets van ze krijgt.''

In latere Tweets legt Douse uit dat hij zag dat verschillende sites de mogelijkheid tot reservering aanbieden, terwijl er op dit moment geen sprake is van een deal met de sites in kwestie. Er is dus ook geen garantie dat ze de beloofde keys daadwerkelijk kunnen leveren als het moment daar is en dat Larian er niet mee kan helpen, juist omdat er geen sprake is van een samenwerking. Een legitieme waarschuwing dus, die we dankbaar verspreiden.

0 reacties op "Larian waarschuwt Baldur's Gate 3 niet te reserveren"