Little Nightmares passeert twee miljoen verkochte exemplaren, komt naar Google Stadia

Uitgever Bandai Namco, het bedrijf waar we spellen als One Piece: Pirate Warriors, PAC-MAN en Ace Combat aan te danken hebben, kondigt met gepaste trots aan dat Little Nightmares ruim twee miljoen keer verkocht is middels een persbericht.

"Het was geweldig om van het begin tot aan deze grote mijlpaal onderdeel te zijn van de reis genaamd Little Nightmares," aldus Herve Hoerdt, Senior Vice President Digital Marketing & Content bij Bandai Namco Entertainment Europe. "Het is het bewijs van onze bekwaamheid om grootse franchises te cre√ęren die niet alleen succesvol zijn en interesse wekken in de videogame-sector, maar in de entertainmentindustrie in zijn geheel. Terwijl deze mijlpaal belangrijk is, is dit nog maar het begin."

En dat het pas het begin is, blijkt direct. In hetzelfde bericht laat een woordvoerder van Bandai Namco ons namelijk ook weten dat Little Nightmares vanaf aankomende maandag te vinden is op Google Stadia. Pro-bezitters kunnen de game dan gratis downloaden, maar moeten wel de Secrets of the Maw DLC los kopen, terwijl er voor de gratis gebruikers ook een Complete Edition beschikbaar zal zijn.

"Het was ongelofelijk om deze nieuwe franchise tot leven te zien komen door de reacties en support van de fans," aldus Lucas Roussel, Producer van Little Nightmares. "Met Google Stadia hebben nog meer spelers toegang tot de game en de community zal dus blijven groeien. We richten ons volledig op Little Nightmares II en we kunnen niet wachten om de fans deze zomer meer over de game te vertellen."

           
Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner