hotness 0
News

Lords of the Fallen-ontwikkelaars hebben moeite met behalen van 1080p op Xbox One

Gepost door

In een interview met IGN geven de ontwikkelaars van Lords of the Fallen aan dat het net iets moeilijker is om op de Xbox One een resolutie van 1080p te behalen dan op de PlayStation 4. Hierdoor is CI Games de volgende in de inmiddels grote rij van ontwikkelaars die problemen hebben met de resolutie op de Xbox One. Lords of the Fallen kreeg gisteren een nieuwe trailer en moet komende herfst verschijnen op de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

CI Games geeft een hogere resolutie de voorkeur boven een hoge framerate. Het is daarom het doel van de ontwikkelaar om een resolutie van 1080p te behalen samen met een stabiele framerate van 30 fps op zowel de PlayStation 4 als de Xbox One. Het is echter nog onduidelijk of CI Games zal slagen in deze missie, aangezien dit een beetje moeilijker is op de Xbox One. Executive producer bij CI Games Tomasz Gop geeft het volgende aan:

Op het moment werken we erg hard om een resolutie van 1080p te behalen op de PS4 en Xbox One maar ik kan nog niet bevestigen of dat mogelijk is. Het is waarschijnlijk makkelijker voor me om te bevestigen dat dit gaat lukken op de PlayStation 4, aangezien het op die console erg makkelijk gaat. Op de Xbox One is dit echter moeilijker en we zijn er nog steeds mee bezig, dus dat kan ik nog niet bevestigen.

 

0 reacties op "Lords of the Fallen-ontwikkelaars hebben moeite met behalen van 1080p op Xbox One"