Lost In Random geeft gameplay én release date vrij

Lost in Random, de nieuwe game van Fe-ontwikkelaar Zoink!, zal op 10 september verschijnen. Dit werd gisteren bekendgemaakt in de EA PLAY stream.

Met die onthulling kwam ook een nieuwe trailer, die eindelijk laat zien hoe het avontuur van Even zich in de praktijk zal ontvouwen. We krijgen uitgebreid te zien hoe combat werkt, met een combinatie van real-time combat, deck-building en natuurlijk de rol van de dobbelsteen. In Lost in Random draait immers alles om de dobbelsteen en de willekeur die dit met zich meebrengt.

''Toen we aan dit project begonnen wisten we dat we een sprookje wilden maken dat duisterder was dan onze creaties uit het verleden; we tekenden verschillende personages en werkten concepten uit, maar pas toen de schildering van een meisje en haar dobbelsteen verscheen, wisten we dat er nog meer te verkennen was”, aldus Olov Redmalm, Creative Director en Lead Writer voor Lost in Random, tijdens de EA Originals Spotlight op EA Play Live 2021. “Een lastig aspect was het bepalen van de gameplay: we wilden het thema en de gameplay rond de dobbelsteen laten draaien, maar we moesten het juiste evenwicht zien te vinden tussen "te willekeurig" en "net willekeurig genoeg". We denken dat alles op een hele natuurlijke wijze uit dat centrale idee is voortgekomen.”

           
Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner