Love Vibe: Aria komt met een wel heel verleidelijke deal

Love Vibe: Aria
10/01/2019
niet beschikbaar
nee
PC

Sinds Steam zijn beleid omtrent seksueel getinte games heeft aangepast, hebben we al heel wat erotisch materiaal op het platform voorbij zien komen. Maar slechts weinig games gaan zover als Love Vibe: Aria.

Dit spel verscheen gisteren voor de HTC Vive en Oculus Rift en kan nog beste omschreven worden als een sekssimulator, daar dat zo ongeveer het enige is dat je erin doet. Bij GameQuarter geloven we echter dat ook dit soort games een plekje hebben in de industrie en daarom schrijven we er net zo goed over. Maar voor we jullie wijzen op de korting die je nu kunt krijgen, willen we wel duidelijk hebben dat de Steam-pagina waar je het spel kunt bekijken absoluut Not Safe For Work is.

Love Vibe:¬†Aria kost normaal ‚ā¨ 14,99, maar is gedurende de eerste week met 10% afgeprijsd. Tot 17 januari haal je het spel hierdoor voor ‚ā¨ 13,49 in huis. Geniet ervan!

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Red Vibe Studio of Valve, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Steam

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner