hotness 0
News

Maak het bont met deze aanbieding van POSTAL: The Movie

Gepost door

Hoewel we uit ervaring weten dat de meeste films gebaseerd op videogames de moeite niet waard zijn, zijn er natuurlijk altijd uitzonderingen. Een van die uitzonderingen is POSTAL: The Movie, die erg positief beoordeeld wordt op Steam en bovendien ook nog in de aanbieding is.

Normaal betaal je € 3,99 voor de kans om deze film eenmalig via Steam te streamen, wat lang niet iedereen bereid zal zijn om neer te leggen. Wie echter wel € 0,99 wilt wagen, kan vandaag of morgen nog toeslaan om te genieten van 75% korting.

Wie het product liever permanent bezit moet normaal € 9,99 betalen, maar ook daarop wordt nu 75% korting gegeven. Een kleine rekensom leert ons dat je daarvoor dus nu € 2,49 betaalt. Maar natuurlijk wel enkel hier.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door  BOLL KG Productions, Pitchblack Pictures of Valve, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Maak het bont met deze aanbieding van POSTAL: The Movie"