Maak je eigen games met deze collectie software van Humble Bundle

Hoewel ondergetekende vaak kritisch heeft geschreven over videogames, zal hij nooit beweren dat het maken ervan makkelijk is. Zelfs kleine games zijn vandaag de dag complexe codes die per scherm groter zijn dan de games die we van vroeger uit als klassiekers beschouwen. Het beginnen met ontwikkelen wordt daardoor een alsmaar grotere stap om te nemen.

Om die exacte reden worden steeds meer tools beschikbaar gesteld aan de aspirerend ontwikkelaar, welke je bovendien op steeds meer plekken kunt kopen. Zelfs bij Humble Bundle, waar je nu de Game Dev Stem binnen kunt halen. Wat je precies kunt met de software in deze bundel, daar durft ondergetekende geen uitspraken over te doen met zijn beperkte kennis over het onderwerp. Maar als jij daar kennis van hebt of het je interesse heeft gewekt, kun je hier terecht.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Humble Bundle of IGN, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Humble Bundle

Discord

Hot
Enquête
Veel
25%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 44 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner