Maak kennis met drie nieuwe units van Stronghold: Warlords

Een van de dingen waarmee ontwikkelaar Firefly Studios zich positief onderscheidt van vele anderen, is de manier waarop het omgaat met diens community. Updates volgen elkaar met grote regelmaat op en cinematic trailers moeten doorgaans het veld ruimen voor een daadwerkelijk in-game kijkje.

Met de pandemie die nu in volle gang is, zijn de updates wat schaarser dan normaal, hetgeen natuurlijk logisch is. Maar ze liggen niet stil. Daarom krijgen we nu een nieuwe video waarin drie nieuwe units worden voorgesteld.

De eerste is er een die natuurlijk niet kon ontbreken in een game die zich in Azi√ę afspeelt: de Samurai. Ze zijn sterk en in staat om specifieke doelwitten uit te schakelen, maar zijn minder sterk tegen groepen zwakkere vijanden of units die geweren gebruiken. Gelukkig zijn er alternatieven.

De Imperial Guardsman vereist een flinke investering, maar levert je een krijger op die niet enkel klappen kan vangen, maar ze ook uit kan delen met een gigantische knots en een bijkomende area-aanval. Ditzelfde kan niet worden gezegd van de derde en laatste unit: de Imperial Warrior. Maar in ruil daarvoor is hij wel een wandelende tank die bestand is tegen vuur en de meeste wapens in de siege-klasse. Dit maakt ze uitermate geschikt als units op de frontlinie.

           
Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner