Maak kennis met het Divinity-universum met deze sale van Good Old Games

België staat bekend om een hoop dingen. Belgische frieten, chocolade en wafels zijn bijvoorbeeld wereldwijd bekend, terwijl Brussel natuurlijk ook nog het hoofdkantoor van de Europese Unie huisvest. Waar het echter niet om bekend staat, zijn diens videogames.

Nu betekent dit natuurlijk niet dat er geen games zijn van Belgische bodem. Net zoals in elk land zijn er ook in België verschillende ontwikkelaars ontstaan die hopen door te breken op een internationaal podium. Tot nu toe is Larian Studios, met zijn Divinity-serie, echter de enige die het gelukt is. Desondanks geniet de serie maar relatief weinig bekendheid.

Hopelijk komt daar nu verandering in, met de Divinity sale bij Good Old Games, waarin vijf games in de serie worden verkocht met kortingen tot 90%! Concreet komt dit neer op de volgende aanbiedingen:

  • Divinity: Original Sin - Enhanced Edition (75% korting, van $46.30 voor $11.57)
  • Beyond Divinity (80% korting, van $5.99 naar $1.19)
  • Divine Divinity (80% korting, van $5.99 naar $1.19)
  • Divinity 2: Director's Cut (90% korting, van $19.99 naar $1.99)
  • Divinity: Dragon Commander (90% korting, van $39.99 naar $3.99)

Heb jij interesse om kennis te maken met deze franchise, of wil je je verzameling juist uitbreiden? Dan heb je nog zes dagen om hier te klikken en te profiteren van deze deals.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door CD Projekt, Larian Studios of Bandai Namco, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Good Old Games

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner